6
February
2020
Информации
УПИСИ !!!
Почитувани, на 20.02.2020 во 09:00 часот започнува обуката за фризери. Сите заинтересирани можат да се приклучат. За подетални информации јавете се на : 078/483-490 072/226-080
»повеќе...

6
February
2020
Информации
Известување
Почитувани, почетен курс по германски јазик, понеделник и среда од 17:30 часот. Наставата започнува на 10.02.2020 година. За подетални информации јавете се на: 078/ 483-490 072/226-080
»повеќе...

6
February
2020
Информации
Известување
Почитувани, термините за масери се вторник, среда и четврток од 16:30 часот. Сите заинтересирани можат да се приклучат. За подетални информации јавете се на : 078/483-490 072/226-080
»повеќе...

6
February
2020
Информации
УПИСИ!!!
 

Почитувани, на 13.02.2020 (четврток) во 11:00 часот започнува обуката за козметичари.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.
За подетални информации јавете се на :

078/483-490 072/226-080


»повеќе...

4
February
2020
Информации
ПОЧЕТЕН ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК !!!

 Почитувани, почетен курс по германски јазик, понеделник и среда од 17:30 часот.
 Наставата започнува на 10.02.2020 година.
 За подетални информации јавете се на:
 078/ 483-490 072/226-080


»повеќе...

3
February
2020
Странски јазици
ЦЕНИ И ПОПУСТИ
 ЦЕНА ЗА КУРСЕВИ ПО СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ ЗА 2019/2020 ГОДИНА 
»повеќе...