Информации
Вкупно 3 Прикажани содржини: Информации.    Страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      

УПИСИ !!! »
ПОЧИТУВАНИ СЛУШАТЕЛИ, од септември почнуваат курсевите за сите странски јазици за деца и возрасни.
 Повеќе»

 Повеќе»

ОГУДУ Кочо Рацин Скопје »
Отворениот граѓански универзитет за доживотно учење
КОЧО РАЦИН  Скопје,
(поранешен Работнички Универзитет),
ВРШИ УПИС НА КУРСЕВИ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ,
КУРСЕВИ ЗА КОЗМЕТИЧАРИ, ФРИЗЕРИ, МАСЕРИ,
КРОЕЊЕ И ШИЕЊЕ, КОМПЈУТЕРСКО ВОДЕЊЕ НА СМЕТКОВОДСТВО,
СЕРВИСИРАЊЕ НА КЛИМА УРЕДИ, ЗАВАРУВАЧИ, ВИЉУШКАРИСТИ,
КРАНИСТИ, РАКУВАЧИ НА САДОВИ
ПОД ПРИТИСОК,
КОМПЈУТЕРСКИ ВЕШТИНИ ЗА ДЕЦА И ВОЗРАСНИ
(
WINDOWS + ОFFICE + INTERNET + OUTLOOK + MINI OFFICE)
И МНОГУ ДРУГИ ЗАНИМАЊА И СТРУКИ
 Повеќе»