Курсеви
Вкупно 6 Прикажани содржини: Курсеви.    Страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      

 Повеќе»

WORD, WINDOWS, EXCEL i INTERNET »
Курсот за WORD, WINDOWS, EXCEL и INTERNET
почнува на 18.09.2017 година во 17:00 часот.


 Повеќе»

Фризери »
Курсот за фризери почнува на 18.09.2017 година во 08:30 часот.
Курсот трае 4 месеци, плаќањето е на 4 рати.
Обуката се спроведува според верификувана прогарама од Центарот за образование на возрасни.
Сертификатот е признат во Македонија и надвор од Македонија.


 Повеќе»

Масери »

Курсот за масери почнува на 18.09.2017 год. во 16:00 часот. Во тек е формирање на втората група.
Курсот трае 4 месеци, плаќањето е на 4 рати.
Обуката за масери се спроведува според верификувана програма од
ЈУ Центар за образование на возрасните. Сертификатот е признат во Македонија и надвор од Македонија.
 Повеќе»

Кроење и шиење »


Курсот за кроење и шиење почнува на 18.09.2017 година во 17:00 часот.
Наставата трае 3 месеци, се посетува два пати неделно.
Цената на курсот е 17.000,00 денари на 3 рати.
 Повеќе»

Козметичар на лице и тело »

Курсот за козметичар на лице и тело почнува на 18.09.2017 година во 08:00 часот.
Курсот се одржува 3 пати неделно - понеделник, среда и петод од 08:00 часот, трае 4 месеци, плаќањето е на 4 рати.
За време на наставата практично се работат: козметички третмани на лице, депилација,
релакс и антицелулитна масажа, педикир и маникир.
Обуката се спроведува според верификувана програма од ЈУ Центар за образование на возрасните, со што по успешно завршениот курс
се издава сертификат признат во Македонија и надвор од Македонија.
Зголемете ја шансата за вработување или отварање на сопствен салон со еден од најпосетените курсеви за козметичари.

 Повеќе»