Курсеви
Вкупно 6 Прикажани содржини: Курсеви.    Страна: 1  од вкупно 1   
     Производи по страна      

 Повеќе»

WORD, WINDOWS, EXCEL i INTERNET »
Кур за WORD, WINDOWS, EXCEL и INTERNET


 Повеќе»

Фризери »
Курсот за фризери почнува на 06.02.2020 година во 12:00 часот.
Курсот трае 4 месеци, плаќањето е на 4 рати.
   Обуката се спроведува според верификувана прогарама од Центарот за образование на возрасни.
Сертификатот е признат во Македонија и надвор од Македонија
.

                                                                 

 Повеќе»

Масери »Курсот трае 4 месеци, плаќањето е на 4 рати.
Обуката за масери се спроведува според верификувана програма од
ЈУ Центар за образование на возрасните. Сертификатот е признат во Македонија и надвор од Македонија.

 Повеќе»

Кроење и шиење »


Наставата трае 3 месеци, се посетува два пати неделно.
Цената на курсот е 17.000,00 денари на 3 рати.
 Повеќе»

Козметичар на лице и тело »


Курсот за козметичар на лице и тело почнува на 13.02.2020 година во 11:00 часот.
Курсот се одржува 3 пати неделно - понеделник, среда и петод од 08:00 часот, трае 4 месеци, плаќањето е на 4 рати.
За време на наставата практично се работат: козметички третмани на лице, депилација,
релакс и антицелулитна масажа, педикир и маникир.
Обуката се спроведува според верификувана програма од ЈУ Центар за образование на возрасните, со што по успешно завршениот курс
се издава сертификат признат во Македонија и надвор од Македонија.
Зголемете ја шансата за вработување или отварање на сопствен салон со еден од најпосетените курсеви за козметичари.


 Повеќе»