Козметичар на лице и телоКурсот за козметичар на лице и тело почнува на 13.02.2020 година во 11:00 часот.
Курсот се одржува 3 пати неделно - понеделник, среда и петод од 08:00 часот, трае 4 месеци, плаќањето е на 4 рати.
За време на наставата практично се работат: козметички третмани на лице, депилација,
релакс и антицелулитна масажа, педикир и маникир.
Обуката се спроведува според верификувана програма од ЈУ Центар за образование на возрасните, со што по успешно завршениот курс
се издава сертификат признат во Македонија и надвор од Македонија.
Зголемете ја шансата за вработување или отварање на сопствен салон со еден од најпосетените курсеви за козметичари.

Назад»»