УПИСИ !!!

  

 Почитувани, на 13.02.2020 (четврток) во 11:00 часот започнува обуката за козметичари.

  Сите заинтересирани можат да се приклучат.
  За подетални информации јавете се на: 078/483-490
  072/ 226-080


 

Назад»»