УПИСИ !!!

 

Почитувани, обуката за фризери е започнува на 06.02.2020 во 11:00 часот.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.
За подетални информации јавете се на: 078/483-490
072/ 226-080


 

Назад»»