УПИСИ !!!

 

Почитувани, обуката за масери започнува на 03.02.2020 во 16:00 часот.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.
За подетални информации јавете се на: 078/483-490
072/ 226-080


 

Назад»»