ПОЧЕТЕН ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК !!!

 Почитувани, почетен курс по германски јазик, понеделник и среда од 17:30 часот.
 Наставата започнува на 10.02.2020 година.
 За подетални информации јавете се на:
 078/ 483-490 072/226-080


 

Назад»»