УПИСИ!!!

 

Почитувани, на 13.02.2020 (четврток) во 11:00 часот започнува обуката за козметичари.

Сите заинтересирани можат да се приклучат.
За подетални информации јавете се на :

078/483-490 072/226-080


 

Назад»»